Siirry pääsisältöön

KUKA ISMO VALKONIEMI?

Presidenttiehdokas Sauli Niinistö vieraili Samarian omistamassa sosiaalisessa yrityksessä Oy Noark Ab:ssa. Vasemmalla Päivi ja oikealla Ismo. Keskelle olevan tunnettekin!
Samaria-gropin toiminnanjohtaja. Teologian maisteri. Nuoruuden koulutus kauppakoulusta ja kauppaopistosta. Harrastukset: Koti, perhe, musiikki ja opiskelu. Perheeseeni kuuluu vaimo Päivi, kolme aikuista lasta ja neljä lasten lasta.

Verksamhetledare i Samaria-Group. Magister i teologi. I ungarna har jag studerat i handelskolan och handelsinstitut. Hobby: Jag har hobbar med hemma, familjen, musiken och studium. Till min familjen höra fru Päivi, tre vuxna barn och tre barnbarn.

Videoblogini https://www.youtube.com/channel/UC3MZ8KK_ZVxZbBHj3RVkCIQ

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puhdasoppisuus: Kaste

Viime aikojen keskustelu oikeasta opista tai puhdasoppisuudesta voidaan karkeasti kytkeä kahteen pääteemaan, kristilliseen kastekäsitykseen sekä avioliittokäsitykseen. Näiden kahden opilliset tulkinnat jakavat mielipiteitä länsimaisessa kristillisyydessä. Oppi kasteesta on jakanut kristikansaa jo hyvinkin 2000-vuotta ja keskustelu on jo jäsentynyttä ja sivistynyttä. Avioliittokäsitys on repivää ja hajottavaa. Käsittelen kirjoituksessani kastetta ja myöhemmin otan käsittelyyn avioliiton.

KASTEKÄSITYS

Aivan juuri päättyneiden luterilaisten ja helluntailaisten oppikeskustelujen loppupäätelmä kasteteologiasta oli, että helluntailaisen näkemyksen mukaan sylilapsen kaste ei ole oikea kaste, eivätkä luterilaiset hyväksy lapsena kastetun uudelleen kastamista. Luterilaiset hyväksyvät vedellä kolmiyhteisen Jumalan nimeen toimitetun kristillisen kasteen eli myös helluntailaisten toimittaman kasteen. Kasteen vastavuoroinen tunnustaminen ei ole anabaptistiseen traditioon kuuluvan liikkeen tavoite, …

Trump ja Putin, Jumalan juoksupoikia?

Vastine Helsingin Sanomien toimittajalle Paavo Teittiselle

Arvoisa toimittaja Paavo Teittinen,

Kirjoitan teille omassa blogissani, koska kuulemani mukaan lehtenne ei anna kirjoittaa vastineita kuin poikkeustapauksissa. Tämä ei liene teille niin merkittävä asia, että jaksaisin lähteä edes yrittämään. Miksi ajattelen niin? Siksi että puhuin puhelimessa kanssasi perjantaina 14.10.2016 ja kerroin sinulle faktatietoa hakuprosessista. Pyysit myös lähettämään tietoa niistä määristä, mitä kukin yhdistys jakaa. Ajoin kiireesti Helsingistä toimistolleni Porvooseen ja skannasin sinulle STM:ään alkuperäisessä hakuprosessissa lähettämäni määrätiedot, mutta et maininnut näistä sanaakaan. Pyysin myös lähettämään jutun luettavaksi, ennen sen julkaisua, jotta voin korjata meitä koskevat virheet, mutta et tähän pyyntöön välittänyt edes vastata.

Odottaessani apulaiskaupunginjohtajan Anni Sinnemäen tapaamista Helsingin kaupungintalon käytävällä, yritin vääntää rautalangasta sinulle, miksi rahoitus tuli Samarialle. THL:n arvio ei ollut käytössäni, enkä sitä ollut…