Ajanmerkit etenevät vauhdilla. Lähi-idässä tapahtuu.



Al-Jazeera uutiskanava 7.6.2017 kertoo, että Turkin parlamentti on hyväksynyt sen, että Turkki sijoittaa Qatariin 10 000 sotilasta uuteen sotilastukikohtaan.[i] Kun tiedetään, että Qatar ja Saudi-Arabia ovat lausuneet toinen toisilleen tyypilliset islamilaiset tervehdykset ”kuolema Saudi-Arabialle” ja ”kuolema Qatarille”, niin vaikuttaa kuitenkin siltä, että ensimmäisen liikkeen oman tilanteen turvaamiselle on tehnyt Qatar.

Tällä toimenpiteellä Qatar varmistaa, että Saudi-Arabia ei voi suunnitella lähettävänsä joukkoja Qatariin. Qatarin emiiri on torjunut Saudi-Arabian ja sen liittolaisten vaatimuksen lopettaa terroristien tukeminen.  Sopan tekee mielenkiintoiseksi se, että Qatarissa on Turkkilaisten lisäksi Yhdysvaltalainen lentotukikohta, jossa siinäkin on 10 000 amerikkalaissotilasta.

Saudi-Arabian pyrkimys oli eristää Iran. Koska Qatar oli lausunut joitakin positiivisia ilmauksia Iranista, sitä piti näpäyttää. Nyt Turkki on astunut suurella sotakoneistolla Qatarin maaperälle ja ilmoittanut olevansa Iranin ja Qatarin puolella. Samaan aikaan Iran syyttää Saudi-Arabiaa Teheranissa tapahtuneesta terrori-iskusta.

Raamatusta ei löydy yhtäkään mainintaa New Yorkista, Tokiosta, Pariisista tai Brysselistä. Sen sijaan siellä mainitaan, kuten edellisessä blogikirjoituksessani jo olen todennut, Egypti, Libya, Persia (Iran), Lydia (Turkki), Jemen, Arabia ja Jerusalem. Hesekielin 30 luku puhuu tästä tulevasta joukosta, jotka liittoutuvat ja käyvät Israelin kimppuun.

Hyvin mielenkiintoista on seurata myös mitä Egyptissä tapahtuu. Qatar on perustanut aikanaan islamilaisen veljeskunnan, joka oli hetken Egyptissä vallassa. Kun Turkki on tarjoutunut tukemaan Egyptin armeijan uudelleen rakentamista ja vahvistamista, se samalla lähentyy Qatarin kanssa. Turkissa islamilaisen veljeskunnan johtajisto istuu vankilassa. Turkin lisäksi Yhdysvallat tukee Egyptin armeijaa monin tavoin vahvistumaan uudelleen.

Mistä Saudi-Arabia oikein todellisuudessa ärähti? Saudi-Arabia on julkisesti ilmoittanut, että Qatar tukee terroristijärjestöjä ja muita ryhmiä, mukaan lukien Muslimien veljeskunta, Al-Qaidaa sekä Jemenissä toimivia ääriryhmiä. Tämä lienee totta tai muutoin Saudi-Arabian reaktiot ovat suhteettomia. Se katkaisi kaikki diplomaattisuhteet, taloudelliset siteet, pysäytti elintarvikkeiden tuonnin ja lakkautti lennot Qatariin. Se myös käski kaikki Qatarin kansalaiset ja diplomaatit poistumaan Saudi-Arabiasta. Samalla Qatar, Turkki ja Iran lähentyvät toisiaan. Kuviot ovat hyvin mielenkiintoiset Raamatun ennustusten valossa.

Jos olemme ajatelleet, että Turkki hakee yhteyttä maltillisten sunni-muslimien kanssa ja karttaa shia-Irania, tilanne kuitenkin näyttää todellisuudessa aivan toisenlaiselta. Erdòganin suunnittelema Ottomaanien valtakunta tarvitsee kiivaan ja vihaisen liittolaisen. Se tarvitsee muslimien veljeskunnan, Iranin, Al-Qaidan ja länttä liiaksi myötäilevä Saudi-Arabia on raivattava pois.

Saudi-Arabialla on tukenaan vielä tällä hetkellä Egypti, Bahrain, Yhdistyneet arabiemiirikunnat (UAE), Jemen, Libya ja Malediivit, jotka kaikki muodostavat Iranin vastaisen rintaman. Raamatun profetian mukaan Turkki menee Egyptiin ja käy Libyaa vastaan (Daniel 11) sekä tekee Iranin kanssa liittouman, joka kattaa Jemenin ja Bahrainin, jotka lähtevät Saudi-Arabian helmasta.

Turkki ei unohda, että Saudi-Arabian kuningas ei tukenut Erdógania vallankaappauksessa aluksi. Iran sen sijaan tuki. Tässä on yksi syy, jonka vuoksi Saudi-Arabia allekirjoitti oman 'kuolemantuomionsa' Turkin mielestä. Kun samaan aikaan Irania lähellä olevat lähteet ovat päätyneet omissa tutkimuksissaan siihen, että Saudi-Arabia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat olivat tosiasiallisesti Turkin vallankaappausyrityksen taustalla, on epäluulo kylvetty. Tutkimusten luotettavuutta voi epäillä, koska Iranilla on suuri intressi saada Turkki puolellaan ja kääntymään Saudi-Arabiaa vastaan.

Iranin taktiikka on toiminut. Turkin joukkojen siirto Qatariin on osoitus tästä. Turkki on solminut läheiset suhteet Venäjän kanssa, Iranin kanssa ja nyt Qatarin sekä muslimi veljeskunnan kanssa. Olen seurannut uutisia Israelista. Eräässä TV-ohjelmassa asiantuntijat kertoivat seuraavansa erityisesti Turkin Erdóganin liikkeitä ja puheita Ottomaanien valtakunnan uudelleen perustamisesta. Jos meillä uutiset eivät kerro tämän kaltaisista Lähi-Idän uutisista mitään, niin Israelissa sekulaari koneisto on hyvin tietoinen kaikesta tämänkin blogin sisällöstä.

Turkin päämäärä on lopulta perustaa sotilasliitto. ”Meillä ei ole uskontoa, jota kutsutaan ”sunni” tai ”shiia” islamilaiseksi”, sanoi Erdógan. ”Sen sijaan meillä on syntymässä islamilainen liittoutuma, joka sisältää myös Iranin ja Turkki haluaa olla tämän uuden liittouman vartija.” Tällainen puhe on hyvin hämmästyttävää, etenkin kun lukee Hesekielin kirjan 38. luvun jakeen 7. Kuten edellisessä blogissani kirjoitin, Erdógan on varsin vaarallinen henkilö. Hän aikoo yhdistää muslimimaailman Israelia vastaan. Mitä muuta Ottomaanien valtakunnan tehtäväksi voisi tulla? Ehkä myös Läntisen-Euroopan sivaltaminen. Mikä asia ylipäänsä maailmassa voisi yhdistää rikkinäisen ja riitelevän muslimimaailman. On yksi asia, jolle kaikki syttyvät. Israelin ajaminen mereen.

Edellisessä blogissani viittaamani Walid Shoebat on sanonut seuraavan lauseen:
”Saanen selittää Lähi-idän ajattelutavan ja ideologian entisenä PLO:n terroristina yksinkertaisesti: ’Kuolema Turkkiin’, sanoo Egypti ja kun Turkki vastaa ’kuolema Egyptiin’, Libya sanoo myös ’kuoleman Turkille’, ja kun Turkki vastaa ’kuolema Libyaan’, Saudi-Arabia sanoo ’Kuolema Iraniin’ ja Iran vastaa ’kuolema Saudi-Arabiaan’, Jemeni sanoo tähän ’kuoleman Saudi-Arabialle’ ja kun taas Saudit vastaavat ’kuolemaan Jemeniläisille’, Hamas sanoo, ’kuolema palestiinalaishallinnolle’ ja kun palestiinalaishallinto vastaa ’kuolema Hamasille', niin lopulta kaikki sopivat yhdestä asiasta eli ’Israelin kuolemasta ja Amerikan kuolemasta’. Näin on saavutettu yhteisymmärrys ja voidaan hyökätä.[ii]

Porvoossa 1.7.2017 Ismo Valkoniemi


[i] http://www.aljazeera.com/news/2017/06/turkey-fast-track-troops-deployment-qatar-170607151127104.html
[ii] http://shoebat.com/2017/06/07/turkey-is-sending-a-massive-military-force-10000-troops-near-the-u-s-military-base-in-qatar-forming-an-ottoman-muslim-league-in-fulfillment-of-bible-prophecy-saudi-arabia-is-toast/

Kommentit

Lion sanoi…
Nämä Ismon blogit ovat hyviä ja näkemyksellisiä. Tuo sunnien ja shiialaisten yhteyskin siis näyttää muodostuvan yllättävästi ja profeetallisesti, kun Turkki ja Iran ovat liittoutumassa.

Minun mielestäni siis kaikki nämä I Valkoniemen blogit ovat hyvin mielenkiintoisia.