10.6.2013

Kapeat piirit ja välinpitämätön yleisö

Siinä he taistelevat, Sari R-L sekä Johanna K vastaan kristityt. Kaksikko ottaa yksittäisiä voittoja lehdistön median tuella. Perusajatuksena lienee heikkojen ja sorrettujen luokkataistelu. Tästä mielikuvasta johtuen mukaan on saatu vasemmistopiirit, vihreät, tunteiden kautta elävät kulttuuripiirit sekä eurooppalaista intellegtuellia ilmapiiriä haistelevat oikeistolaiset. Persut, kristilliset ja osa keskustasta ymmärtää konservatiivien ja karismaatikkojen tuskaa.

Viimeinen näytös koski lähetystyötä, jota vastaan toinen yllämainituista on käynyt jo pitkään. Nyt kuitenkin siitä tuli maailman tärkein asia, yhteys- ja tulkaa kaikki ja tehkää mitä haluatte-liikkeiden myötävaikutuksella. Odotamme innolla, miten tätä lähetystyötä nyt aletaan toteuttamaan. Onko sen kärkenä Kristuksen lähetyskäsky ja evankeliumi, vaiko ilosanoma kaiken sallivuudesta?

Onneksi olkoon Sari ja Johanna, keltainen lehdistö ja kaikki seksuaalista tasa-arvoa kannattavat piirit. Olette saattaneet Suomen Lähetysseuran sekä kirkon tielle, josta ei ole paluuta. Teidän mielestänne ei pidä ollakaan. Arvatenkin hyvinkin pian SLS raportoi voimakkaista supistuksista. Jo vaurastuneet Afrikan kirkot katkaisevat yhteytensä seuraan tuota pikaa ja kannatus kääntyy laskuun. Mutta teidän tavoitteenne eteni hieman.

Miten Rooman historiassa taas kirjoitettiinkaan rappiosta? Oliko se niin että tämän kaltaiset asiat ja kaikenlainen itsekkyys ja hekuma olivat tulleet siihen mittaan, että kansalla ei ollut enää yhteistä tahtoa puolustaa Roomaa? Olisiko ihan väärin verrata 300-400 luvun Roomaa tämän hetken Eurooppaan?

Eilen Tanskalainen dokumentti kertoi lähes ylistävästi Tanskan Turkkilaisesta nuoresta parista, jolla on perinteiset arvot. Naiset pysyvät neistyenä avioon asti, perheet ja suvut kantavat nuoria ja siirtävät arvonsa heille. Islamin uskolta te kulttuurivihreät otatte tämän ihanteena, kristilliset perinteet te poljette halveksuen. Ette edes halua kuulla, että heillä on vielä tiukempi kanta homoseksuaalisuuteen. Sääli, sillä niin paljon turvallisempi kulttuuri kristillisyys olisi ollut meille kaikille, mutta se olisi pitänyt ottaa sellaisena kuin se on raamatussa kirjoitettu, ei tehdä siitä sellaista "kaikki saavat tulla ja olla"-höttöä.

Eipä mahda mitään, näillä mennään!

10.6.2013 Ismo Valkoniemi

2 kommenttia:

Ramiiro kirjoitti...

Elämme lopun aikaa, jolloin tapahtuu luopumus, kuten Raamattu ennustaa tapahtuvan. Näinhän tulee käymään ja tapahtumaan, ettei tämä suinkaan mikään ylläri ole.

Aikanaan luin taikka kuulin radiosta esitelmän, jossa väitettiin homoseksuaalisuutta olevan kahdenlaista. Sen väitettiin olevan synnynnäistä ja osin opittua.

Näin iän ja jonkinlaisen viisaudenkin hiukka lisäännyttyä, jopa meitsillä, en voi mitenkään olla samaa mieltä väittämän kanssa, että homoseksuaalisuus olisi synnynnäistä. Mikäli näin olisi, niin synnynnäistä olisi sitten kaikki muukin perverssion eri variaatiot ja varmasti sitten myös varastaminen, tappaminen, huorraaminen, valehtelu ja moni muu negatiivinen asia. Mutta asia erikseen on Caster Semenyan kaltaiset, joilla on syntyjään pelit ja toosat omasta takaa jo syntyessään, kuten väitetään muka olleen. Sitäkään ei tiedetä varmaksi ja vanhetessaan hän itse yhtä kaikki valitsi seksuaalisen käyttäytymismallinsa, mitä ei syntymähetkellä ollut.

Väitän, kaikki perverssion käyttäytymismallit valitsee ihminen ajan ja iän myötä. Syyt valintaan on sitten mitä moninaisimmat ja kaikki yksilöllisiä. Syntymälahjana ei kukaan ihminen ole homo, ei lesbo, eikä transsu tahi muunkaan lainen pervo. Se on oma juttunsa erikseen, miksi jotkut iän myötä valitsevat homouden tahi muun pervouden ja niihin valintoihin on mitä moninaisimmat syyt. Aivan, kuten joistakin tulee rosvoja, tappajia, holisteja, jne.

Se on naurettava väite, että pervous on synnynnäistä, mutta opittua se kyllä on.

Sinällään historia toistaa jälleen itseään. Aina, kun yhteiskunnan moraali rappioituu, niin homous ja muut perverssiteetit, kuten väkivaltakin lisääntyy. Se on luettavissa Israelin historiasta kuin kansojen historiasta muutenkin. Jeesus sanoikin Sanassa, "kun Ihmisen poika palaa maan päälle, löytäneekö Hän uskoa", sekä, "niin kuin oli sodoman ja gomorran päivinä, niin on oleva Hänen palatessaan..."

Se ei ole mikään ihme ja kumma, että Suomen Lähetysseura nimenomaan lähttää homoparin "siunauksin" "lähetystyöhön". Sama buulaakihan harjoitti vuosikymmenet pedofiilitouhuja Taiwanilla, joten kysehän on puhtaasti jatkumosta. Tässä linkki yhteen juttuun ko aiheeseen.

http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/136982-suomen-lahetysseura-pedofiilien-taivas

Ei liioin ole ihme, eikä kumma, että kirkkomme "siunaa" homoparin. Totesihan jo Luther aikanaan, että helvetin peräseinät ovat väärällään pappeja.
Amen. Amen.

Anonyymi kirjoitti...

siis keitä nämä Sari/Johanna ovat?

kysyy s.h.

Häiriintyikö elämäsi piispojen uudesta tulkinnasta?

          Jos katsoo kirkkohistoriaa pelkistettynä ja vähän silmiä siristäen, niin saa suoran linkin    tämän  päivän ongelmiin. Otetaanpa ä...